venerdì 28 novembre 2008

Manasızcasına


3 yıl 1 ay once benzer manasızlıklar başka bir kulüpte cereyan ederken Galatasaray Kily Gonzales'in peşinde koşuyordu manasızca! Kily alınabilse 1 sene sonra Arda Turan piyasaya belki çıkamayacak, çıksa da üstüne manasızca Kewell getirilip, aldık mecbur oynatmak lazım diye sağ kanat kırılmayacak,cak, cak, cak çokonat.Futbol işte bu bazen ama bu ülkedeçokca manasızlaşabiliyor ...


18 Ekim 2005
Kartal'ın futbolu Milne'ye emanet



Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın istifasının ardından teknik direktör arayışları sürerken, dün İstanbul'a getirilen İngiliz Gordon Milne, kulüp futbol direktörlüğü görevine getirildi. Milne, herşeyi 5 dakikada gerçekleştirmenin mümkün olmadığını, yavaş yavaş başarıyı yakalayacaklarını söyledi.

Beşiktaş'ta 6.5 yıl teknik direktörlük yapan ve 3 şampiyonluk kazandıran, 1993-94 sezonunun devre arasında ayrılan Gordon Milne, 11 yıl sonra siyah-beyazlı kulübe bu kez futbol direktörü olarak geri döndü.

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Murat Aksu, Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu Kıvanç Oktay, Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Durusoy ve Gordon Milne, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

İkinci başkan Murat Aksu, Gordon Milne'i futbol direktörlüğüne getirdiklerini açıkladı. Dünya kulüplerinde olan futbol direktörlüğünü, Beşiktaş'ta da uygulayacaklarını anlatan Aksu, ”Beşiktaş'ta 6.5 sene teknik direktörlük yapmış, 54 hafta yenilmemiş, takımı namağlup şampiyon yapmış efsane hocalarımızdan Milne'i bize katkıda bulunması için Beşiktaş'a getirdik” dedi.

0 commenti: